24Kw Lasersnijder

24KW Laser

Resultaat van 24Kw lasersnijder

24KW Laser

In september 2024 verwachten we onze nieuwe 24KW laser. Deze zal ons toelaten om nog sneller en efficiënter te werken. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Met onze nieuwe machine brengen we niet alleen verbeteringen aan, maar bieden we ook aanzienlijke voordelen. Dik materiaal kan voor u nu misschien een oplossing zijn, waar dat voorheen wellicht niet het geval was. Door ons vermogen om te laseren tot een dikte van 60 mm, wordt de optie om te laseren in plaats van te branden nog aantrekkelijker. Laseren staat bekend om zijn ongeëvenaarde precisie, wat resulteert in uiterst nauwkeurige eindproducten. Dit opent nieuwe mogelijkheden en verhoogt de efficiëntie van uw projecten, en wij staan klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen.

Staal & RVS – 60mm dikte
Aluminium – 40mm dikte
Max. afmetingen: 6000mm x 2000mm

EdgeLine Bevel

Met EdgeLine Bevel worden afschuiningen en randen tijdens het snijden automatisch voorbereid, waardoor handmatige werkstappen overbodig worden. Dit innovatieve systeem maakt afschuiningen tot 45° en verzinkingen van verschillende maten mogelijk, zelfs op binnencontouren die moeilijk bereikbaar zijn voor handmatige bewerking.

Voordelen
  • Sneller en efficiënter productieproces
  • Grotere contour- en bewerkingsvrijheid
  • Vermindering van fouten en verbeterde kwaliteit van componenten

Automatische lasnaadvoorbereiding

Resultaat van 24Kw lasersnijder