Plooibank

Wat we doen

Plaatbewerking in West-Vlaanderen

Construct Hoet is uw partner voor plaatbewerking in West-Vlaanderen. Zo helpen wij u met het snijden en plooien van uw platen. Ook kunnen we allerhande nabewerkingen doen zoals polieren, draadtappen, enz.

Lasersnijden

Lasersnijden

Bij Construct Hoet kunnen wij uw platen met precisie op maat snijden dankzij onze moderne Trumpf lasersnijmachines. Met deze ultramoderne machines kunnen wij platen tot wel 6000 op 2500mm en maximaal 25mm dik op maat snijden. Dankzij onze drie operatieve machines kunnen wij u een minimale wachttijd verzekeren.

Standaard voorraad platen

Bij Construct Hoet hebben we ook altijd een grote voorraad platen in stock. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over platen en transport en leveren wij u het afgewerkte eindproduct.

Plooibank

Plooien

Bij Construct Hoet kunnen de gelaserde stukken meteen geplooid worden tot een (half-) fabricaat. Om dit te realiseren beschikken wij over 3 plooibanken. Ook hier kunnen we zeer nauwkeurige toleranties verzekeren tot een lengte van 6 meter. Dit dankzij onze nieuwste LVD plooibank met hoogtechnologisch hoekmeetsysteem.

Nabewerkingen

Nabewerkingen

U kan bij Hoet Construct ook terecht voor talloze nabewerkingen voor uw plaatwerk. Zo kunnen wij boren en draadtappen maar ook lassen (mig en tig) en polieren.
Of u nu kiest voor serie of prototype, wij zorgen voor een correcte uitvoering. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte van uw project.

Waarom kiezen voor ons?

Construct Hoet is sinds 1990 gespecialiseerd in plaatbewerking. Lasersnijden, plooien, lassen en knippen kan bij ons in een handomdraai. Door onze jarenlange ervaring in de sector kan u zeker zijn van een kwalitatief eindproduct. Construct Hoet is toeleverancier voor andere machinebouwers, voedingssector, constructiebedrijven, bouw en landbouw.

Contacteer ons